měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům ze smíšeného zdiva, bez štítu, omítnutý vápennou omítkou okrové barvy v jednom tónu. Průčelí o čtyřech okenních osách členěno nad přízemím nově jednoduchou kordonovou římskou bez profilace. Okna osmitabulková. Sokl domu obložen pískovcovými deskami, nad jeho horní hranou začínají po bocích vchodu tři dřevěné výkladce historizujících tvarů, ve spodní části s diamantovým řezem. Dveře vchodu dvoukřídlé, výplňové, klasicistní, zdobené hlavami lvů a kartušemi s monogramem. Dvorní průčelí o čtyřech okenních osách s vápennou omítkou stejnou jako na průčelí domu. Má sedlový a pultový štít s vnitřním úžlabím. Plocha průčelí bez architektonického členění. V prvním patře okna typu T - dělená na 8 tabulek a větrací nástavec - jen vnější, zevnitř plastová, zadní vstupní dveře nové. Krytina pálené ražené tašky a plech. Dvůr pokryt z části zámkovou dlažbou - chodník ke dveřím, z části zatravněn.