poklona sv. Anny

Samostatně stojící stavba na nízké podezdívce má půlkruhový půdorys. Ploché průčelí je členěno úzkými nárožními pilastry s náběhy říms, na něž dosedá trojúhelníkový ořímsovaný štít s jednoramenným křížem ve vrcholu. Průčelní stěna je členěna velkou půlkruhově klenutou vpadlinou v ploché šambráně a tato vpadlina je v horních dvou třetinách prolomena hlubokou nikou. Nika je půlkruhově zaklenutá, lemovaná šambránou z plastických květů a opatřena vyloženou parapetní římsou. Uvnitř je na menze postavena soška světice a na zadní stěně pověšen obraz Sv. Anny s P. Marií. Otvor je uzavřen členěným proskleným oknem. Půlkruhový závěr je členěn průběžnou podezdívkou a profilovanou kordonovou římsou, která nese polokuželovou střechu, v jejímž vrcholu je kovaný jednoramenný kříž.