vodojem a strojovna

Skládá se z polozapuštěné nádrže se zeminovým obsypem, na níž stojí věž a severně se připojuje nevelký provozní objekt. Hladké omítky mají bílý, hrubě upravený okrový nátěr. Věž má fasády jednoosé s hlazenými nárožními pasy, z nichž vystupují hrubě upravené omítkové plochy. Hlavní římsa je hlazená, pod ní je (vyjma jižní strany, kde jsou plechová dvířka s železným balkónem), čtvercové okénko s hlazenou obrubou. V přízemní části je na severní straně vpravo vedle přiléhajícího provozního objektu vstup hladkými dveřmi, k nimž stoupá betonové schodiště s plným zábradlím. na západní straně drobný osový přístavek s luxferovými okénky. Provozní objekt má stěny opět lemované hlazenými pásy, fasády jsou jednoosé, na vých. a záp. s malými okénky, a na sev. s výplňovými dveřmi. Střecha: Na věži s menším pavilonovým nástavcem, s trojicemi okének na každou stranu, na provozním objektu nízká sedlová střecha.