měšťanský dům

Řadový jednopatrový dům se západním krátkým křídlem, ke kterému přiléhá jednopatrový zadní dům. Průčelí do ulice Hvězdní je omítnutou žlutou omítkou a je čtyřosé, s šestitabulkovými okny, zasazenými do hladkých šambrán světle žluté barvy. Horizontálně je dům členěn profilovanou kordonovou římsou a korunní římsou vynesenou na jednoduchých hranolových konzolách. V přízemí se střídají pravoúhlé prosklené výkladce v dřevěných rámech, osazené do plochých šambrán se vstupními portály - levý je segmentově zaklenutý, bez ostění, pravý je pravoúhlý a ve vchodu jsou osazeny prosklené dřevěné dveře, členěné na několik tabulek. Dvorní průčelí je bez štítu, tříosé s přizděným scarpem. STŘECHA je sedlová, hřeben rovnoběžně s průčelím, krytina plech, krom hambálkové soustavy.