měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům dvouosý, střecha sedlová rovnoběžná s průčelím. Fasáda jednoduchá, upravená po r. 1930. Dům má jedno pole podloubí sklenuté hřebínkovou křížovou klenbou s malým terčíkem uprostřed, čela jsou půlkruhová. Střecha velmi plochá sedlová, hřeben rovnoběžně s průčelím, krytina plechová. Průčelí do náměstí dvouosé, v přízemí jeden stlačený oblouk podloubí, nárožní pilíře jsou překryty opěráky. Do podloubí vedou z náměstí prosté pískovcové schody. Kordonové římsy jsou zjednodušeny do hranolového profilu, hlavní římsa taktéž, doplněna stylizovaným zubořezem. Okna sdružena do společné ponořené šambrány, okenní výplně členěny do T. Barevnost - světle zelená, v kombinaci s bílými detaily. V podloubí hřebínková klenba s kruhovým svorníkem. Vstup do krámu opatřen kovovým novodobým výkladcem bez výtvarné hodnoty. Dvorní průčelí nečleněné, hladké bílé nepůvodní omítky, okna nová, velká, šestitabulková.