měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům o třech okenních osách se štítem. Barevnost fasády tmavě růžová s bílými architektonickými prvky. Horizontální členění fasády profilovanou kordonovou římsou nad přízemím, v horní části s připojeným plochým pásem, a profilovanou korunní římsou. Okna v patře jsou šestitabulková, osazená ve štukových ostěních s lištou s na jednou odstupněných parapetech. Přízemí je prolomeno jedním obloukem s téměř polokruhovým záklenkem, rámovaným štukovým rámem s lištou. Fasáda domu je završena nad korunní římsou štítem s převýšenou střední částí se segmentovým tympanonem a bočními vykrojenými křídly. Na korunní římsu nasedá plochý horizontální pás, který se oblamuje kolem pilastrů na okrajích a ve středu štítu. Střední pilastry jsou delší a nesou tympanon. Uprostřed mezi nimi je čtyřtabulkové okno, vsazené do lištové šambrány se segmentově vyklenutou horní částí ostění. Nároží domu jsou zesílena štukovou bosáží. Střecha v zadní části zvalbená, orientovaná hřebenem kolmo na průčelí, krytá betonovými taškami. Do dvora je valba prolomena střešním oknem. Na pravou část domu navazuje krátké dvorní křídlo o třech okenních osách se čtyřtabulkovými okny a pultovou střechou, krytou eternitem. Dvorek vybetonovaný.