zámek

Zděná omítaná jednopatrová budova obdélného půdorysu je zastřešená mansardovou střechou krytou pálenou taškou, se střešními vikýři s trojúhelnými štíty a obdélnými okny (po 2 na delších stranách, po 1 na kratších) a novodobými střešními okénky. Nároží budovy a rizalitu jsou zvýrazněna pilastry s úzkými lizénovými rámci. Delší průčelí budovy mají 9 okenních os, kratší 3 osy, část oken na bočních průčelích je slepých. Přední i zadní průčelí zdůrazněno středním rizalitem o 3 okenních osách, který je na hlavním průčelí završen trojúhelným štítem s obdélným oknem, v zadním průčelí masivním vikýřem se segmentovou římsou. Vstupy v předním i zadním průčelí vsazeny do portálu tvořeného dvojicí pilastrů s volutovými hlavicemi, které nesou rozeklaný volutový štít. Obdélná okna v přízemí rizalitu mají rovné návojové římsy, v patře segmentové a trojúhelné frontony. Okna na zbývajících částech fasády jsou rámována štukovými šambránami se zvýrazněnými klenáky. Jádro dvoutraktové dispozice tvoří v přední střední části dvoupodlažní schodišťová hala se schodištěm neseným dvojicí mohutných, v patře prolomených pilířů. Schodiště, vybíhající ze střední podesty do dvou ramen, která se na podestě v mezipatře sbíhají do jednoho ramene, je zaklenuté lunetovými klenbami, v patře s rovným stropem se štukovým zrcadlem. Schodišťová hala v patře je do prostoru schodiště otevřená arkádami se segmentovými záklenky. Kolem schodišťové haly se nacházejí místnosti klenuté v přízemí valenými klenbami s hřebínkovými lunetami a štukovými zrcadly, v patře s rovnými stropy se štukovými zrcadly. V podkroví, přístupném původním podkovovitým schodištěm je půdní vestavba, tvořená řadou místností po obou stranách střední, valeně klenuté chodby. Dřevěná schodiště a dřevěné dvoukřídlé dveře v některých místnostech přízemí a patra pocházejí z úprav objektu v 19. století.