kostel sv. Maří Magdalény

Loď obdélného půdorysu uzavírá sedlová střecha s pálenou krytinou. Jižní průčelí s rizalitem ve střední části, ze kterého se zvedá hranolová věž je trojosé. V krajních osách se nalézají dvě niky uzavřené konchou. V ose průčelí je osazen kamenný pravoúhlý portál se stuhou a ušima, který má v klenáku reliéf latinského kříže. Po stranách klenáku je vytesán letopočet 1866. Nad portálem se otevírá půlkruhové okno se šambránou a kamennou římsou. Plochu průčelí člení pilastry s jednoduchými římsovými hlavicemi. Nad korunní římsu vystupují plochá ramena štítu. Plochu rizalitu s půlkruhově uzavřeným oknem zdobí pásová rustika. Nároží hranolové věže člení pilastry s jednoduchými římsovými hlavicemi. Ve čtyřech stěnách jsou prolomena půlkruhově uzavřená okna. Věž vrcholí jehlancovou střechou krytou plechovou krytinou. Východní čtyřosé průčelí lodi člení sokl a pilastry. Interiér prosvětlují okna s půlkruhovými záklenky. Na západní straně ke kostelu přiléhá objekt sousedního penzionu. Na severní straně se k lodi přimyká pětiboký presbytář se zvalbenou střechou. Jeho průčelí jsou řešena obdobně jako na východní straně lodi. K prosvětlení slouží okna s půlkruhovým záklenkem v západní a východní stěně a menší okna v závěru. V době dokumentace probíhala rekonstrukce a nebyl umožněn vstup do interiéru kostela. Prostor lodi uzavírá valená stlačená klenba zesílená pasy s trojbokými výsečemi nad okenními otvory. Východní a západní stěnu lodi zesilují zdvojené pilastry, ze kterých vybíhají klenebné pasy.