činžovní dům

Třípodlažní podsklepený bytový dům s plochou střechou obdélného půdorysu situován v řadové uliční zástavbě. Vlevo navazuje na architektonicky obdobně řešený dům č.p. 650 téhož architekta. Uliční průčelí je hladké s břízolitovou omítkou, doplněné o obklad soklu keramickými dlaždicemi v barvě režného zdiva. Čtyřosá fasáda je prolomena trojdílnými okny, pouze v přízemí ve druhé ose zleva umístěn vstup do domu s jednoduchou zděnou markýzou. Přízemi je zvýšené, vstupní schodiště je obloženo černými opaxitovými dlaždicemi. Vnitřní dispozice v každém podlaží tvořena dvěma bytovými jednotkami o třech a o dvou pokojích s kuchyní orientovanou do dvora s malým balkonem, spíží a pokojem pro služku. V suterénu je prádelna, sklepy a kotelnou na tuhá paliva. Předzahrádka před domem ohraničena oplocením ze podezdívky a sloupků z režných cihel, doplněnou o výplně z kovové tyčoviny. U vstupní branky má sloupek směrem ven se rozšiřující. Za domem je dlážděný dvorek a zahrada.