správní budova

Dvoupodlažní objekt na nepravidelném půdorysu s bočními jednoosými a čelními dvojosými rizality, krytý valbovými a polovalbovými střechami s cementovláknitou taškou (imitace břidlice, výměna kolem r. 2010). Fasáda I.NP je pod vrchní hranu oken v režném zdivu, zbytek omítnut, celý obvod budovy obíhá jednoduchý sokl z režného zdiva. Omítané části fasád členěny římsami a plastickými okenními šambránami. Okna členěná čtyřtabulková jsou dnes nahrazena v I.NP. dvojkřídlovými, nižšími okny. Vstupy jsou umístěny v obou bočních rizaliech původními dřevěnými bohatě členěnými dvoukřídlými dveřmi, přístupnými po několikastupňových schodištích s ocelovým zábradlím a dřevěnou oplechovanou stříškou. V interiéru dochována schodiště, umístěná v bočních rizalitech, s ocelovými konstrukcemi s perforovaným plechem na čelech stupňů a dřevěnými schodnicemi, s jednoduchým ocelovým zábradlím s dřevěným soustruženým madlem, prosklené dřevěné příčky s dveřmi mezi chodbou a schodišti a částečně zničená dlažba chodeb (okrová čtvercová se skosenými rohy, doplněná červenými čtverečky).