vila

Dvoupodlažní vila členité hmoty na nepravidelném půdorysu. Hlavní průčelí trojosé s první osou v polygonálním rizalitu se štukovým geometrickým dekorem, prolomeném trojicí úzkých oken a tvořícím podnož pro balkon druhého podlaží. Osa rizalitu vrcholí bohatě tvarovaným štítem se slunečními hodinami. Zvýšené přízemí odděleno kordonovou římsou. Ve druhé ose prvního podlaží velké čtyřdílné okno s motivem bosáže a klenákem v záklenku. Okna se segmentovým záklenkem, ve špaletách, s plochými šambránami a na podokenních římsách. Dřevěná předsazená korunní římsa levé části uličního průčelí na konzolách, pravá část římsy s dřevěným obkladem s letopočtem “1904”. Vstup zasazen do levého bočního věžovitého rizalitu s arkýřem na konzolách a opěráky v přízemí. Z pravého bočního průčelí členěného nepravou pásovou bosáží, geometrickým dekorem a segmentově zaklenutými okny vybíhá krátké křídlo s terasou ve druhém podlaží. Zadní průčelí částečně změněno. Vilu kryje valbová a polovalbová střecha.