usedlost

Obdélné přízemní stavení, roubené, s podstřešním patrem, sedlovou střechou, pobitou eternitem. Hlavní štítové průčelí je orientováno k jihu. V přízemí je roubené, se dvěma poli podstávky, v nichž jsou vsazena malá čtvercová okna, krytá dřevěnými okenicemi. Patro je roubené, v druhé polovině hrázděné, v hrázdění jsou ve dvou osách vsazena dvě čtvercová okna, dělená do kříže. Štít je svisle bedněný. Hlavní podélné průčelí je orientováno k západu, pravá část původní světnice je v roubená, se dvěma malými čtvercovými okny, nad nimi je ve střeše ve střední ose umístěn vikýř s obdélným oknem. Levá část je zděná, mírně předsazená, v polovičním bočním pravém průčelí je v přízemí vsazeno úzké obdélné okno, nad ním v polovině vysokého štítu obloženého eternitem pak také okno. Podélná zděná část je dělena do tří os, v pravé ose jsou vsazeny dveře, jednokřídlé dřevěné, v kamenném ostění, v druhých dvou osách pak dvě obdélná okna. Zadní štítové průčelí je nepůvodní, s nevhodnou vestavbou novodobé lodžie s novodobými okny, vlastní štít je bedněný. V přízemí je zde přistavěna novodobá omítaná garáž. K zadnímu podélnému průčelí je taktéž přizděn novodobý omítaný přístavek s pultovou střechou, levá část světnice vlastního stavení je roubená.