vila

Dvoupodlažní vila na obdélném půdorysu se zvýšeným prvním podlažím na kamenném soklu a s trojpodlažním jednoosým věžovitým rizalitem členěným geometrickým dekorem a završeným secesním štítem v uličním průčelí. Vyvýšený vstup situován vlevo se závětřím na pilířku. Pravé nároží zaobleno v mělkém trojosém rizalitu s geometrickým dekorem a prolomeném v obou podlažích trojicí obdélných oken, krajní úzká a střední dvoudílné, ve špaletách a na podokenních římsách a završeném elipsovitým štítem členěným secesními okny. Pravé boční průčelí sedmiosé, z čehož poslední čtyři osy se nacházejí v pozdější přístavbě. Ve druhé ose druhého podlaží arkýř. Průčelí zakončuje dřevěná předsazená korunní římsa na konzolách.