bytový dům

Použité dispoziční schéma se příliš neliší od předchozích Rehakových návrhů. V suterénu se vedle jednotlivých sklepních kójí nacházely rovněž dvě společné prádelny. Přízemí sloužilo k obchodním účelům a zbylá patra byla obytná. Jednotlivé byty měli obdobnou dispozici a lišili se spíše metráží obytné plochy. V prvním patře tak byly situovány dva velké apartmány se třemi balkóny, ve druhém, třetím a čtvrtém patře vždy dva třípokojové byty se dvěma balkony (obrácenými do ulice a do dvora) s jedním dvoupokojovým bytem s balkónem do dvora a v podkroví poslední dva malometrážní byty se dvěma pokoji. Vedle obytných místností každý byt navíc disponoval samostatnou kuchyní, koupelnou, toaletou a zmíněnými balkóny. Vstup do bytů byl z podesty prosvětleného centrálního schodiště s vertikálním pásem oken, vedle nějž se nacházel výtah, přičemž oba třípokojové byty byly situovány po stranách schodiště a naproti schodišti s výtahem byl vstup do menšího, dvoupokojového bytu.