chudobinec

Jednopatrová budova obdélného půdorysu situovaná ve svažitém terénu, který překonává vysoká soklová podezdívka. Průčelí jsou prolomena 6 + 4 + 4 + 4 pravoúhlými okenními otvory se šambránami doplněnými v přízemí profilovanou návojovou římsou, okenní otvory v patře jsou opatřeny šambránami s lištou s ušima a parapetními římsami. Západní štítové průčelí je prolomeno 2 pravoúhlými vstupy s kamennými ostěními zdobenými lištami. Mohutný ořímsovaný západní štít je prolomený 2 + 1 oválným okenním otvorem. Přízemí je od patra odděleno profilovanou kordonovou římsou, profilovaná korunní římsa nese polovalbovou střechu. Dvorní trakt s hospodářským zázemím budovy, stájemi a krytou terasou byl asanován, na pozemku st.parc.č. 31/3 a 31/4 se nachází novostavba rodinného domku se zahrádkou na pozemku parc.č. 79/6.