sýpka se zbytky tvrze

Dvoupatrový zděný špýchar na obdélníkovém půdorysu orientovaný JV. SZ a JV průčelí jsou jednoosá. JZ průčelí má čtyři okenní osy a v SV průčelí se zachovala 4 okna. Fasáda je nečleněna, okna v přízemí mají pískovcová ostění, ostatní okna jsou vymezena jen hladkými maltovými rámy. Na J nároží z obou stran jsou sluneční hodiny. Budova je kryta sedlovou střechou s trojúhelníkovými štíty, které mají vespod a v polovině výšky fabionové římsy. Střecha je pokrytá prejzy. Po obou stranách střechy se nacházejí 3 vikýře. Špýchar obsahuje zdivo tvrze stavěné z lomového kamene.Tvrz dochována pouze částečně. Na S dnešního špýcharu zbořeniště druhého křídla tvrze. Předmětem ochrany je sýpka se zbytky tvrze a část vymezeného pozemku.