měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům s nízkou atikou. Průčelí je tříosé. Přístup do klenutého podloubí umožňují dvě arkády podloubí prolamující průčelí v přízemní partii. Průčelní nároží domu jsou zpevněna kónickými opěrnými pilíři. Přízemí od prvního patra odděluje neprofilovaná soklová římsa. Téměř celá plocha fasády nad touto římsou je členěna úzkými horizontálními omítkovými pruhy v růžové a hnědavé barvě. Tři pravoúhlá šestitabulková okna v patře nemají ostění (rozmístěná ve třech okenních osách). Jejich parapety splývají s průběžnou podokenní římsou. Prostor pod touto římsou vyplňují v šířce jednotlivých oken tři pravoúhlé podélné štukové rámce. Nad okny se nacházejí výrazně vystupující trojúhelné suprafenestry, které jsou nejvýraznějším výzdobným prvkem fasády. Nad nimi jsou pravidelně rozmístěna tři menší jednoduchá pravoúhlá okénka. Ta jsou součástí nízké atiky, jež není od zbytku fasády oddělena. Celá fasáda je zakončena římsou opticky spočívající na drobném vlysu, který tvoří drobné pravoúhle zakončené konzolky. Římsa je z vrhu po celé délce kryta plechem. Podloubí má plochý strop, stěna domu je prolomena dvěma segmentově zaklenutými otvory - pravý širší má osazen výkladec a levý užší dveře. Shodně zpracované skleněné výplně v lištách nerezových rámů. Střecha domu valbová, krytá eternitem.