měšťanský dům

Řadový třípatrový městský dům hloubkové dispozice s atikovým patrem. Tříosá fasáda do náměstí má bílou barvu a růžové architektonické prvky. Přízemí je prolomeno dvěma oblouky arkád s nepravidelnými záklenky, vycházejícími ze zděných pilířů, které se ve spodní části rozšiřují. Nad přízemím probíhá odstupněná kordonová římsa. Okna jsou ve všech patrech pravoúhlá osmitabulková. V prvním a druhém patře jsou osazena do tvarově raně renesančních ostění s rozetami uprostřed každé strany (originální ostění je osazeno ve dvoře domu 102 v levé zdi parcely, je v dezolátním stavu). Pod třetím patrem probíhá plochá kordonová římsa a nad ní jsou osazena okna v plochých ostěních. Dvorní fasáda má sytě žlutou barvu a v patře je opatřena novodobou pavlačí. Je čtyřosá s okny o šesti tabulkách. Vpravo dole sem ústí segmentově zaklenutá chodba z domu. Okna do pavlače jsou osmitabulková. Valbová střecha domu má nový krov, půdní vestavbu a je kryta plechem. Dvorek vybetonovaný, společný s vedlejšími domy.