měšťanský dům

Řadový dvoupatrový městský dům hloubkové dispozice s atikovým patrem. Čtyřosá fasáda do náměstí má šedou barvu a bílé architektonické prvky. Přízemí je prolomeno dvěma oblouky arkád s polokruhovými záklenky, vycházejícími z pískovcových pilířů s římsovými hlavicemi. Fasáda není architektonicky rozčleněna. Jen okna jsou osazena na jednoduché parapety do plochých ostění, v prvním patře doplněných plochou rovnou suprafenestrou. Okna pater jsou osmitabulková. Nad druhým patrem probíhá plochá korunní římsa, oddělující nečleněnou rovnou atiku se čtvercovými okny v plochých ostěních. Dvorní fasáda má modrou barvu a žluté architektonické prvky. Je čtyřosá s okny o šesti tabulkách v patrech a o osmi tabulkách v přízemí. V patře je na krakorcích vynesena novodobá pavlač s železným zábradlím. Valbová střecha domu má nový krov a je kryta plechem.