měšťanský dům

Řadový jednopatrový městský dům hloubkové dispozice s atikovým patrem. Tříosé průčelí do náměstí má starorůžovou omítku a architektonické detaily. Přízemí je prolomeno dvěma oblouky loubí s poloeliptickými záklenky, posazenými na pískovcových pilířích s římsovými hlavicemi. Osmitabulková okna s polokruhovou horní částí jsou zasazena do fasády hladce, pouze na jednoduché parapety. Nad okny jsou použity profilované zalamované suprafenestry s polokruhově vypjatou střední částí, která kopíruje záklenek okenních otvorů. Atika navazuje plynule na fasádu patra, je prolomena stejnými okenními otvory - okna v krajních osách jsou žaluziová, střední má šest tabulek a polokruhový nástavec s dalšími dvěma čtvrtkruhovými tabulkami. Střecha domu je valbová, krytá taškami, krov nový. Dvorní průčelí s růžovou omítkou má dvě okenní osy s vchodem na terasu v patře vpravo. Při pravé hranici parcely probíhá dvorní křídlo.