vila

Objekt vybudován na obdélném půdoryse ve svažitém terénu. Hlavnímu trojosému průčelí dominuje osová dřevěná veranda. Nároží domu bosována a štíty obloženy dřevěným obkladem. Druhé podlaží odděluje kordonová římsa. Okna obdélná, ve špaletách, s profilovanými šambránami, na podokenních římsách a ve druhém podlaží s nadokenními římsami. Hlavní štítové průčelí prolomeno v levé polovině druhého podlaží velkými okny pokračujícími i v levém bočním průčelí. Okna jsou dělena do malých tabulek a tvoří téměř souvislý pás. Pravé boční průčelí pětiosé. Ve druhém podlaží v páté ose dvojice velkých oken s rastrem tabulek. Tři stejná okna pokračují i v zadním štítovém průčelí. Okna s půlkruhovými záklenky oddělují od sebe pouze dřevěné lišty. V sedlové střeše vyvedeny novodobé obdélné vikýře.