zahrada

Zahrada se rozkládá mezi zámkem čp. 14 a hospodářskými budovami, tj. severně a severozápadně od zámku, ve stoupajícím terénu. Původně byla její rozloha o něco menší, jak nasvědčuje mapa stabilního katastru z roku 1843. Ve srovnání s dnešním rozsahem je patrné, že byla rozšířena severním a východním směrem. Zahradu tvoří travnatý porost, doplněný listnatými i jehličnatými stromy a keři. Mezi stromy jsou jasan, duby, lípa, topoly, stříbrné smrky, borovice, jalovce, cypřiše. Zahradu protínají cesty, vedoucí od jižního konce k severu. Na východní straně, mezi cestou a zdí, která zde zahradu ohraničuje, je několik teras, sledujících terén. Západně od budovy zámku čp. 14 se v zahradě nachází kruhový bazén, vzadu a po stranách obklopený nízkou terasou s vázami.