škola

Symetricky řešené sedmnáctiosé uliční průčelí člení hluboké krajní rizality o jedné okenní ose a střední mělký trojosý rizalit. Fasáda rizalitů totožně členěna pilastry se zdobnými iónskými hlavicemi s maskami, v prvním podlaží trojdílnými okny se segmentovým záklenkem, na podokenních římsách a obdélnými parapetními výplněmi, v ostatních podlažích okny obdélnými, ve špaletách, s profilovanými šambránami s klenákem v ose překladu, ve druhém podlaží se mušlí a rozvilinami ve štuku v suprafenestrách a stříškovými nadokenními římsami. Ve středním rizalitu, který je završený atikou s volutovým štítem prolomeným kruhovým okénkem s bohatou štukovou dekorací, je situován osový edikulový předsazený portál se štukovým dekorem v podobě kartuše, festonů a rozvilin v ose půlkruhového záklenku. Okna mimo rizality dvoudílná obdélná, v prvním podlaží s půlkruhovým záklenkem, ve špaletách, na podokenních římsách, ve druhém a třetím podlaží s profilovanými šambránami (ve třetím podlaží s ušima) s klenákem a s tvarovanými parapetními výplněmi a ve druhém podlaží s nadokenními římsami. Fasáda prvního podlaží členěna nepravou bosáží. Korunní římsa nese sedlovou střechu a valbovou rizalitů.