měšťanský dům

Jednopatrový dům řadový o sedmi okenních osách, postavený ze smíšeného zdiva, zastřešený valbovou střechou krytou eternitem. Omítka vápenná, nepůvodní barevné provedení. Přízemí je do náměstí otevřeno čtyřmi arkádovými oblouky sklenutými na pilíře s patkou a římsou. Oblouky jsou lemovány profilovanou archivoltou. Přízemní část fasády je ukončena kordovou římsou a členěna omítkovou rustikou. Podloubí zaklenuto křížovými klenbami. První patro je vertikálně členěno lesenami s kanelováním bez stezky, stojícími na kordonové římse a nesoucími profilovanou korunovou římsu. Okna obdélná v hladkých šambránách, nad okny společná rovná nadokenní římsa s profilem. Hlavní vchod do budovy v obdélném kamenném ostění s nadsvětlíkem, s novorenesančními výplňovými dveřmi ukončenými segmentem. Nad nadsvětlíkem je rovná profilovaná nadpražní římsa nesená dvojicí nástavců, plošně zdobených stylizovanými rostlinnými motivy.