měšťanský dům

Patrový objekt tvořící ze severní strany nároží řadové zástavby hlavní ulice v bývalé židovské čtvrti. Protáhlé uliční průčelí je mírně zalomené podél vertikální osy, rozdělující hmotu na dvě nestejné části. Jižní část je prolomena trojicí, v přízemí a patře však neprovázaných okenních os, severní část je v přízemí prolomena vstupem a otvorem garáže, v patře pak dvojicí okenních os. Jižní část se v přízemí rozšiřuje výrazným zesílením základového zdiva, před první okenní osou dokonce před uliční čáru budovy předstupuje, okna ve směrem vzhůru se zužujících špaletách jsou dvoukřídla, rámovaná plochými šambránami. Okenní otvory patra, nasazené na drobné plastické kordonové římse, zdůrazněné podokenními římsami, jsou špaletová, čtyřkřídlá, rámovaná šambránami s odskokem, zdůrazněným v horní části oken. Profilovaná korunní římsa nese sedlovou střechu.