Marešova vila

Třípatrová budova na téměř čtvercovém půdorysu. Jižní průčelí s obloukovým schodištěm prolomeno v prvním a druhém patře obdélnými čtyřdílnými okny, vlevo v zaobleném nároží vsazena až do výše třetího patra okna průběžná šestidílná, v nároží vpravo zaoblený vystupující skleník v podobě arkýře. V prvním patře západního průčelí osový oblouk balkónu ohrazený trubkovým zábradlím, nad ním v patře třetím prolomeny tři úzké vertikální okenní otvory. V severním průčelí osově předstupuje třípatrový obdélný schodišťový trakt prolomený po celé výšce z každé strany vysokým okenním otvorem, vlevo zaoblené nároží s průbežnými okny, vpravo okna rohová, opět do výše třetího patra. Ve východním průčelí pokračuje v levém nároží zaoblený skleník, vpravo v prvním i druhém patře pět dílů sedmidílného rohového okna, v přízemí vrata do garáže.