kostel sv. Maří Magdalény

Sálová stavba s půlkruhovou apsidou, jednolodní, ploché hlavní průčelí se středovým mělkým rizalitem členěno omítkovou rustikou. V ose rizalitu pravoúhlý kamenný portál s profilovaným ostěním, zarámovaný toskánskou edikulou tvořenou dvěma pásy hladkých pilastrů nesoucích kladí s trojúhelníkovým tympanonem. Nad portálem kamenná nápisová deska s letopočtem 1827. Po obou stranách edikuly půlkruhové niky, ukončené konchou. Stavba ze smíšeného zdiva, zastřešená sedlovou střechou pokrytou eternitem, věž zaplechována. Z těla stavby vyrůstá nad východním průčelím čtyřboká věž, vertikálně členěná nárožními pilastry s patkou a hlavicí, na které navazují tři římsy: parapetní pod okny věže, římsa nesená hlavicemi pilastrů a korunová věžní římsa. Půlkruhově ukončená okna jsou zarámována šambránami. Presbytář zaklenut konchou, loď zaklenuta třemi poli pruské klenby na pasech, stěny členěny dvojicemi pilastrů a nikami. Pilastry nesou kladí. Ve vstupní části lodi kruchta nesena třemi oblouky na toskánských sloupech, zaklenutá třemi poli křížové hřebínkové klenby. Stavba omítnuta vápennou omítkou. Věž je kryta čtyřstrannou helmicí se čtyřbokou lucernou.