Stará radnice

Jednopatrová budova obdélníkového půdorysu v uliční řadě. Uliční fasáda jednoduchá, v přízemí proraženy dvě půlkruhové výkladní skříně napodobující tvar půlkruhového kamenného vjezdu s klenákem ve vrcholu. Nad vjezdem balkon na 4 krakorcích. V prvním patře 6 pravoúhlých oken se šambránou a nadokenní římsou + vstup na balkon. Věž ve spodní části s armovaným nárožím členěna římsami na 5 pater, v každém patře do ulice prolomeno malé pravoúhlé okno, v posledním patře hodiny. Zastřešena čtyřbokou helmou přecházející v polygonální lucernu završenou makovicí a korouhví. Prostory v přízemí a částečně v prvním patře zaklenuty křížovou klenbou. V prvním patře dochováno několik pozdně gotických portálů s protínanými pruty.