park

Park se rozkládá západně a jihovýchodně od budovy zámku čp. 54. Jeho rozloha je 10.243 m2, z velké části je situován ve stoupajícím terénu. V minulosti byl do značné míry zarostlý náletovými porosty. Ze starší výsadby se dochovaly pouze zbytky alejí a několik stromů na území v bezprostřední blízkosti budovy zámku. Jde o alej kolem přístupové cesty, která je tvořená jírovcem (jírovec maďál a jeden exemplář jírovce pleťového) a dále o jasany ztepilé, javor mléč, javor babyku, lípu srdčitou, borovici lesní, tis červený a lísku tureckou. V parku jsou v menší míře zastoupeny také chráněné bylinné druhy (kavyl Ivanův, divizna brunátná, bělozářka liliovitá, kozinec bezlodyžný, hlaváček jarní, koniklec luční český, silenka paušnice, tařice horská, vlnice chlupatá, mochna písečná a ovsíř stepní). Vzhledem ke stupni poškození původního parkového konceptu bylo rozhodnuto o obnově parku, v jejímž rámci dochází k nově výsadbě a celkové úpravě parkového prostranství.