měšťanský dům - býv. lékárna

Řadový patrový dům na nepravidelném půdoryse s hloubkovým průjezdem do dvora. Fasáda do náměstí horizontálné členěna tamvým podstavce, profilovanou kordonovou římsou oddělující přízemí od prvního patra a profilovanou korunní řřimsou v prostoru nad postranními rizality na konzolách. Vertikálně fasáda členěna dvěma postranními rizality s pásovou bosáží v přízemí a s pásovou rustikou v prvním patře. Přízemí zdobeno pásovou bosáží, proraženo v rizalitech výklady a vstupy do obchodních prostor, v ose vchodem do domu završeným klenáíkem s bočními kuželovitými patníky a dvěma pravoúhlými okny s klenákem. V prvním patře 1+3+1 okenní osa. Okna rizalitů pravoúhlá s profilovanou šambránou s ušima a volutami ve spodní části a klenákem s monogramem SK. Nad klenákem je segmentový přetržený fronton uprostřed s malým jehlancem s koulemi. Tři okna ve střední části průčelí mají přímé parapetní římsy, pod nimiž jsou obdélné parapetní panely s rozvilinami. Po stranách oken na parapetní římse spočívají pilastry na patkách, konicky se rozšiřující, přepásané vodorovně dvěma širokými pásky s koulemi. Pilastry podpírají trojúhlené frontony s kladím. Průčelí je završeno atikovým vodorovným pásem - ve středním dílu se třemi obloučky nad okny, v nárožních rizalitech je zakončeno volutovými nástavci s okny podobnými oknům ve střední části prvního patra. Po stranách volutových nástavců jehlance. Střecha sedlová, pokrytá bonnským šindelem. Ve dvoře jednoduchá fasáda. Ve dvoře také samostatné jednopodlažní východní křídlo se zvýšeným půdním patrem. Na západní straně dvora dřevená stavba a za ní další zděná stavba s pultovou střechou. Ve dvorním traktu situováno trojramenné schodiště. se středním užším zrcadlem. Zábradlí má původní kuželky s florálními motivy. Hloubkově orientovaný dvojdílný sklep s valenou klenbou. Stěny průjezdu členěny probranými pilastry, které nesou průvlaky s vpadlými poli. V interiéru v prvním patře i v přízemí plochostropé. Po levé straně vstupu bývalá lékárna s interierovým vybavením z období historismů.