měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům o třech okenních osách, bez štítu. Omítka tmavě okrové barvy je kombinováno s hnědou na architektonických prvcích. Šestitabulková okna jsou osazena hladce do fasády na jednoduché parapety. Přízemí od patra odděluje plochá kordonová římsa s jedním ústupkem, na kterou navazují na okrajích průčelí a mezi osami vertikální lizény, zakončené v plochém lizénovém pásu v podstřeší. Korunní římsa je jednoduchá hranolová. Přízemí je v pravé ose prolomeno portálem s pískovcovým ostěním, zatřeným barvou. Segmentový záklenek vychází z píšťalových římsek a je ve středu přerušen výrazným lichoběžníkovým klenákem s číslem domu. Jsou v něm osazeny dvoukřídlé dveře s prosklenými výplněmi. Zadní průčelí má trojúhelný štít, pokrytý eternitem a prolomený malým okénkem. Při levé části parcely navazuje nové dvorní křídlo, s plochou střechou, pokrytou izolací. Pod štítem domu je vpravo osazeno jedno půlené okno a dveře na terasu (zmíněnou plochou střechu). Valbová střecha je kryta eternitem.