sloup se sochou Panny Marie Immaculaty

Na čtyřbokém odstupňovaném soklu je osazen čtyřboký podstavec ukončený výraznou profilovanou římsou, na podstavci stojí hladký sloup s entazí, s patkou a korintizující hlavicí ukončenou prohnutým abakem, který nese postavu P. Marie s děckem v náručí. Oba mají na hlavě koruny. P. Marie v mírném kontrapostu, je oděná ve splývavé řasené roucho. Na přední straně podstavce reliéf sv. Jana Nepomuckého v nice s mušlovitou konchou. Na bocích podstavce reliéfy s mariánskými monogramy a symboly Kristova umučení. Kolem sloupu balustrádové zábradlí na čtvercovém půdoryse, sestavené ze čtyřbokých kuželek a se čtyřbokými čučkami osazenými na profilovaném madle, nad čtyřbokými sloupky s plasticky zdobenými výplněmi. Na zadní straně podstavce nápis: Renoviert 1937. (Kovaříková, 1988).