socha sv. Antonína Paduánského

Na dvou stupních trojboký podstavec s konkávně prohnutými stranami, ve spodní části s rozšířenou patkou, s volutami se střapci přistavěnými na zkosených rozích s profilovanou římsou vypjatou uprostřed vzhůru. na přední straně reliéfní erb pánů z Bibna a Litic ( barokní štít jednou polcený, vpravo pokosem postavený buben, vlevo lví hlava s krkem vystupující z koruny, nad štítem dvě přilbice s korunkami a klenot, opakující znaky ze štítu, kolem v barokních rozvilinách fafrnochy). Socha světce v řeholnickém rouchu se svatozáří, s esovitě prohnutou postavou, opřená pravým bokem o sloupek, na kterém stojí malý Ježíšek, který vztahuje levou ruku vzhůru ke světcově obličeji, v pravé drží kovovou lilii. Antonín drží v levé ruce knihu, pravou objímá Ježíška. Zbytky zlacení na soklu i soše.