lázeňský dům

Obdélná jednopatrová budova složená ze dvou za sebou seřazených obdélných domů, z nichž východní je krytý polovalbovou a západní sedlovou eternitovou střechou. Na západní straně na dvoudílnou budovu čp. 3 navazuje ještě třetí dům čp. 4. Všechny tři domy stojí na terase na svahu. Omítky čp. 3 jsou hladké. Jižní fasáda má celkem dvanáct okenních os. V osách obou polovin a ve spojovací části jsou v přízemí obdélné vchody. V západní části přízemí jsou stájová okna s kamenným ostěním s ušima, jedno okno je zvětšené, jiná dvě zazděná apod. Nad vchodem do východní části je novější balkónek s dveřmi. Východní fasáda má dvě okenní osy, levé dolní okno je zazděné. Severní zadní fasáda je přestavěná, nepravidelná, v přízemí západní části zakrytá terénem. Mezi oběma částmi budovy je strmě klesající schodiště do sklepů přístupné ze severní strany.