měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům o třech okenních osách s atikovým patrem, štítem a dvěma oblouky arkád. Průčelí má žlutou fasádu. Horizontální členění profilovanou kordonovou římsou nad přízemím, segmentovitě vypnutou nadokenní římsou prvého patra a korunní římsou se zubořezem.Vertikální členění druhého patra zajišťují lizény na nárožích a mezi jednotlivými okenními osami. Přízemí je prolomeno dvěma oblouky značně převýšených segmentových arkád. Šestitabulková křížová okna prvního patra osazena ve výřezu bez šambrány, s jednoduchým parapetem. V atikovém patře čtyřtabulková čtvercová okna 1., 3. okenní osy a okno ve 2. okenní ose s půlkruhovým záklenkem osazena ve výřezu bez šambrány. Nad 2. osou vyrůstá z patra trojúhelníkovitě zakončený štít. Podloubí je zaklenuto dvěma poli křížové klenby. Stěna přízemí prolomena vstupem a oknem se segmentovým záklenkem, výplně novodobé. Dvoupatrové dvorní průčelí o třech okenních osách se štítem. Průčelí má hladkou fasádu bez architektonického členění. Plastová okna osazena ve výřezu bez šambrány. Přízemí v 1. ose prolomeno pravoúhlým dveřním otvorem. Lichoběžníkový štít se dvěma okny. Sedlová střecha s hřebenem souběžně s průčelím. Krov přestavěn na bytové prostory.