měšťanský dům

Řadový, zděný, přízemní dům (z poloviny 18. století) o pěti okenních osách, se štítovou nástavbou v sedlové střeše. Přízemí členěné toskánskými pilastry nesoucími úseky kladí s hladkým vlysem a vylomenou římsou, nad střední osou půlkruhově vybíhající. V mezipatrových plochách jsou prolomena obdélná okna s lineárními šambránami s uchy a parapetní římsou. Nadokenní římsy trojúhleníkově prohnuté. Ve střední ose pravoúhlý vchod s plošnou lineární šambránou a volutově stočenou nadportální římsou. Plocha mezi římsou a ostěním portálu členěna štukovou rokajovou ornamentikou. Ve středu nad římsou štítový nástavec v šíři tří okenních os s plnou atikou, volutově probranými křídly s segmentově uzavřeným frontonem. Na krajích atiky rokokové vázy. Štít v krajích členěn dvojicemi toskánských pilastrů, uprostřed sdružené okno s lineární šambránou s uchy a segmentově zvlněnou římsou. Nadokenní plocha členěna stylizovanou vějířovou mušlí a akanty s rokaji. Fronton s obdobně řešenou štukovou ornamentikou. Střecha kryta eternitem.