měšťanský dům

Dvoupatrový dům obdélného půdorysu na hloubkové parcele na nároží ulic Bulharská a Kostelní. Střecha domu zvalbená, pokrytá pozinkovým plechem. V hlavním průčelí se do ulice Bulharské otvírají dva plně valené oblouky loubí nesené poměrně nízkými omítnutými kamennými pilíři bez hlavic. Obě patra čtyřosá, dřevěná okna dvojitá, lícová, čtyřtabulová, čtyřkřídlá. Pod okny deskové parapety, hladké pásové mezipatrové římsy. Podloubí je klenuto valeně s trojbokými nestyčnými výsečemi, pravá strana je zaklenuta křížově.Podloubí tříosé, čelně vlevo zapuštěné prosklené vstupní dveře do obchodu v segmentovém otvoru, dřevěné, prosklené, nové. Čelně vpravo rovněž dřevěné prosklené vstupní dveře, nové. Vstup do domu ve střední ose má kamenný pískovcový pravoúhlý portálek s ušima, při okraji profilovaný třemi vystupujícími pásky. Vstupní dveře dvoukřídlé, dřevěné, prosklené v horní části třemi tabulkami v každém křídle, nové. Fronta domu do ulice Kostelní má v přízemí tři osy nepravidelně rozmístěných oken, dvě dvoukřídlí dvoutabulová, jedno jednotabulové. Okna v 1. patře čtyřdílná, dvojitá, mírně zapuštěná, ve 2. patře nová třídílná čtyřtabulová okna zachovávající původní tvar i velikost. Hladké pásové mezipatrové římsy, mohutná profilovaná korunní římsa. Jinak fasáda bez prvků, šedé barvy, částečně stříkaná, částečně břízolit. Zadní trakt budovy novodobý.