měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům o třech okenních osách se dvěma oblouky arkád. Průčelí má červenou fasádu, pilíře arkád a opěrák při východním pilíři v bílé barvě. Přízemí je prolomeno dvěma oblouky polokruhově sklenutých, nestejně širokých arkád. Jejich záklenky jsou lemovány odstupněnou šambránou. Pilíře spočívají na soklech. Nárožní pilíř (s domem čp. 63) zpevněn z vnější strany opěrákem. Osmitabulková okna 1. a 3. okenní osy a dvanáctitabulkové okno 2. okenní osy na společné podokenní římse, osazena do lištových šambrán s parapetní výplní v podobě jehlancovitého přepásaného krakorce (tři úzké pásky, pod středním lizéna). Společná nadokenní rovná římsa, ve středu se zdvihá do podoby písmene M. Horizontálně kompozici patra zakončuje římsa se zubořezem. Stěna přízemí prolomena dvěma vstupy s polokruhovým záklenkem, výplň novodobá. Dvoupatrové dvorní průčelí o dvou okenních osách s fasádou bez architektonického členění. Plastová okna pater a obdélná okna přízemí osazena ve výřezu bez šambrány. V západním rohu přízemí pravoúhlý dveřní otvor. Přístavek před 2. osou přízemí. Sedlová střecha s hřebenem souběžně s průčelím, krytina plechová. Krov upraven na prostory ordinace.