měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům o čtyřech okenních osách se štítem a dvěma oblouky arkád. Průčelí má červenou fasádu s bílými architektonickými detaily. Horizontálně děleno profilovanou kordonovou římsou nad přízemím a ukončeno korunní římsou s listovými konzolkami. Bosované přízemí prolomeno dvěma oblouky segmentových arkád. Pilíře na podstavci, ukončené římsovou hlavicí. Ve vrcholu záklenků arkád plochý klenák Typová okna prvého patra osazena do lištové šambrány s čabrakovým parapetem. Šambrána zdobena volutovými úponky, z nichž spadají závěsy. V nadpraží oken profilovaná rovná římsa. Mezi okny vpadlá pole, zdobená lizénami s mušlí a úponky. V nárožích patra bosované lizény. Typová okna druhého patra na bankálové římse osazena do lištové šambrány. Průběžný parapetní vlys zdoben motivem listových volutových konzol, čabrak, a diamantového řezu v rámu. Mezi okny vpadlá pole se zrcadly. V rozích závěsy z květů. Nad korunní římsou trojúhelníkový štít s bohatými rozvilinami v tympanonu. Podloubí sklenuto dvěma křížovými klenbami. Stěna přízemí prolomena dvěma vstupy se segmentovým záklenkem. Novodobé výplně. Střecha sedlová s hřebenem kolmo na průčelí, pálená krytina. Krov nezpřístupněn.