měšťanský dům

Stavba obdélného půdorysu, kratší stranou do ulice, s průčelím souběžná sedlová střecha pokrytá plechem. Přízemí a první poschodí. Fasáda dvoubarevná, bílá a růžová. V přízemí tři osy, v patře šest os oken. V přízemí čelně zleva okno na výšku, dřevěné, čtyřkřídlé, čtyřtabulové, ven otvíravé v líci se zdí. Druhá osa zleva vstupní dveře dvoukřídlé, dřevěné, laťkové, nové, nevhodné. Třetí osa zleva vjezd do garáže s dřevěnými dvoukřídlými dveřmi, novými, svisle bedněnými. Všechny tři zmíněné osy v hladkých bílých šambránách. V patře dvojice oken blíže k sobě, okna zapuštěná, celkem šest os, okna na výšku, dřevěná, čtyřtabulová, čtyřkřídlá, dovnitř otvíravá v profilovaných šambránách a parapetech s dvojicemi jednoduchých konzol. Suprafenestry mají vždy po dvojici oken společnou nadokenní římsu. Nad okny v patře je pás střídavě vpadlých obdélníků v profilovaných rámech a celkem šest čtvercových otvorů větracích na půdu. Korunní římsa je desková, ve spodní části jemně profilovaná. Fasáda do uličky z boku hrubě omítaná, bez otvorů, pouze v přízemí nové dveře tvořící vstup do obchodu. V přístavku ve dvoře zamřížovaná okna v kamenném ostění, omítka zčásti opadalá, odkryté kamenné zdivo.