měšťanský dům

Nárožní budova do ulice Kostelní a Školní, Stavba obdélného půdorysu, delší stranou do ulice Školní. Fasáda dvoubarevná, žlutá a bílá, střecha zvalbená, pokrytá asfaltovou lepenkou. Přízemí a první poschodí. Fasáda v pseudohistorickém provedení, zjednodušená. Do ulice Kostelní dvě osy v přízemí i v poschodí. Čelně vlevo velká prosklená výkladní skříň se vstupními dveřmi, otvor segmentově zaklenutý, kolem šambrána profilovaná třemi ustupujícími pásky. Čelně vpravo nové sedmitabulkové okno segmenově zaklenuté, kolem stejná šambrána. Jednoduše profilovaná mezipatrová římsa, oplechovaná. V patře čtyřdílná čtyřtabulková okna v hladkých šambránách, nad okny dekor v omítce tvořící lichoběžníkovou římsu. Půda oddělena jednoduchým páskem, na půdu dva kruhové větrací otvory. Korunní římsa tvořena deskou a oblounem. V přízemí do ulice Školní ve střední ose hluboko zapuštěný vstup s novými nevhodnými dveřmi, jednokřídlými, dřevěnými. V čelně pravé ose jsou široké vjezdové dveře do garážem plechové, nevhodné.V patře je pět os čtyřdílných čtyřtabulkových oken v hladkých šambránách, nahoře plochá lichoběžníková atika v omítce. Jednoduše profilovaná mezipatrová římsa, půda oddělena páskem, na půdu pět kruhových větracích otvorů. Korunní římsa desková, hladké nárožní lizény. Okny v postraních osách blíže k sobě, ve stření ose vytvořen mírný rizalit s nárožními lizénami.