měšťanský dům

Jedná se o městský patrový dům s podloubím. Do ulice Bulharská se podloubí otevírá stlačeným širokým obloukem, spočívajícím na dvou pískovcových pilířích s patkami a deskovými hlavicemi. V patře je dům tříosý, okna čtyřdílná, čtyřtabulková, dělená poutcem, dvojitá, zapuštěná. Kolem oken šambrány profilované širokým středovým páskem, souvislá desková podokenní římsa, trojice oken je zarámována plastickým rámečkem s jemnou profilací. Dům je zakončen odstupňovanou plastickou korunní římsou se sešikmeným čelem. Fasáda je hladká štuková, barva slonová kost, římsa a šambrány bílé, střecha sedlová, krytá plechem. Podloubí je plochostropé, dlážděno velkými pískovcovými deskami. V celé jeho šířce je prosklený výkladec členěný třemi vstupními dveřmi (do domu a do obchodů), se světlíky, spodní část a vrchní část nad světlíky jsou vyplněny kazetami. Ve dvoře dům převyšuje sousední domy, boční štítová stěna je zateplena a obložena plastovým obkladem. Ve dvoře je dům čtyřosý, okna plastová, v 1. patře balkon, střecha ve dvoře výrazně přesazená, přesazená část podbita latěmi. Fasáda ve dvoře hladká, barva žlutá.