tři hraniční kameny

Hraniční kameny v počtu 3 ks se nacházejí na hřebenech Jestřebích hor nad osadou Odolov u Panské cesty před klesáním k velkodolu (dnes areál vězeňské služby), od lesní pěšiny, která vybíhá z ohybu cesty severním směrem ve vzdálenosti cca 265 m. Hraniční kámen č. 1 vzdálen kolmo od hrany lesní zpevněné cesty 45 m SV směrem, o velikosti 325 x 295 cm a výšky 95 cm (25 cm) s vytesanou datací a písmenným označením. Na horní ploše šikmo dělený štít, po stranách štítu versálky písmen A, S, nad štítem datum 1559. Z boku vyryta číslice 305. Nad letopočtem v ploše (1559) jsou postupně nápisy: N.90, letopočet 1730, písmeno R a hoření části maltézský kříž. Další dva hraniční kameny (č. 2, č. 3) od hraničního kamene č. 1 umístěny 250 cm (hranolového tvaru). Kámen č. 2 o velikost 120 x 68 x 50 výšky, s datací 1599, nad datací křížek. Vedle od něj ve vzdálenosti 18 cm se nachází kámen č. 3 o velikosti 140 x 45 x 50 výšky, na horní ploše je vyrytý štít se znamením dvou loukotí, po stranách písmena B, Z.