měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům o čtyřech okenních osách s nízkou atikou a dvěma oblouky arkád. Průčelí má žlutou fasádu s bílými architektonickými detaily. Horizontální členění profilovanou kordonovou římsou nad přízemím a patrem, ukončeno korunní římsou s drobnými listovými konzolami. Bosované přízemí prolomeno dvěma oblouky polokruhově sklenutých arkád. Pilíře křížového půdorysu se soklem a výraznou římsovou hlavicí. Typová okna sdružena po dvou pod společnou suprafenestrou v podobě profilovaného architrávu, nezdobeného vlysu a trojúhelníkového štítu se zubořezem. Po stranách orámována pilastry s korintskými hlavicemi. Parapetní výplň s podstavci v místech pod pilastry - mezi nimi obdélná pole, v 1. a 4. okenní ose prázdná, ve 2. a 3. okenní ose s kruhovými terči. Pod korunní římsou probíhá profilovaný architráv a vlys se štukovým obdélným rámem se třemi kruhovými terči s rozetami. Stěna přízemí prolomena dvěma vstupy se segmentovým záklenkem a novodobou výplní. Zaklenutí podloubí dvěma poli křížové klenby. Krov vaznicové konstrukce.