městský dům

Obytný objekt situovaný v Krkonošské ulici nedaleko budovy bývalého zámku, štítovým průčelím orientovaným ve směru ke komunikaci, k západní straně. Podloubí ke komunikaci vyneseno čtyřmi sloupky, podsíň plochostropá s bedněním, nosná obvodová stěna je zděná se třemi okny dělenými do šesti tabulek a novodobými obdélnými vstupními dveřmi. Průčelní trojúhelný štít se dvěma patry, spodní pole se třemi okny dělenými do šesti polí, hoření štít s jedním oknem děleným na dvě poloviny. Štít bedněn s přelištováním spar, vrchní pole štítu mírně předsazeno, pole oddělena vodorovnými profilovanými lištami. Zadní štít (k V straně do dvora) novodobě upraven se svislým bedněním, o jednom poli, ve kterém jsou uplatněna dvě okna. Přístavba zděné letní terasy se vstupními kamennými schody. Krytinou objektu plechové pásy uchycené na obedněném krovu.