vila

Volně stojící jednopatrová vila složitého půdorysu opatřená vysokým suterénem překonávajícím svažitý terén s průčelími členěnými rizality. Střední rizalit uličního průčelí a nárožní rizalit jihovýchodního bočního průčelí jsou završeny lichoběžníkovými štíty, ze štítu rizalitu uličního průčelí vyrůstá nástavec ukončený trojúheníkovým ořímsovaným štítkem. Z vysokého suterénu jihovýchodního průčelí vystupuje hranol nesoucí v přízemí dřevěnou verandu přístupnou jednoramenným schodištěm, veranda trámové konstrukce je otevřena arkádami zaklenutými stlačenými oblouky, cvikly nad záklenky arkád a zábradlí verandy jsou zdobeny ornamentálním vyřezáváním. Průčelí jsou završena vyloženou profilovanou konzolovou korunní římsou.