zvonice

Volně stojící stavba jižně od kostela, současná s ním. Čtyřboká hranolová stavba se zaoblenými nárožími, na vysokém soklu, s nárožními pilastry s ionizujícími hlavicemi. Vchod ze západní strany pravoúhlým profilovaným portálem s ušima a kapkami. V patře proražena drobnější zvuková okna se štukovým orámováním, nad nimi velká obdélná, půlkruhově zaklenutá okna se štukovým orámováním s ušima a klenákem. Ve 2. patře velká okna, uzavřená půlkruhem, s dřev. žaluziemi, rámování bohatší – jednoduchý klenák ve vrcholu a voluty při patě záklenku. Nad hlavicemi pilastrů úseky kladí, nesoucí bohatě profil římsu, v ose každé stěny zalomenou do půlkruhového záklenku. Střecha osmiboká báň – nad cibulí lucerna, nad níž menší cibulka, makovice a kovový dvouramenný kříž. Zachovalé omítky štukové.