park

Tato rozlehlá zahrada byla z větší části školkou dřevin, v části malý park ve formě přírodně krajinářského. Prostor je v půdorysu zhruba obdélný, rozložený na vodorovné ploše. Stromy jsou soustředěny zejména ve v. a j. části, většinou mladé, pouze několik stromů bude starších jak 150 let. Převažují listnaté stromy (buky, lípy, javory, jilmy aj.), z jehličnatých stromů zastoupeny jedle a smrky. V parku nejsou patrné žádné pěšiny; pouze v sz. části vede od hlavní silnice asfaltová cesta lemovaná vesměs starými listnatými stromy (lípy, kaštany, topoly aj.). V severní části parku velká zatravněná plocha využívaná jako hřiště. V jižní části plochy vydělený drátěným oplocením pozemek pro chov dobytka.