měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům, sokl z pískovcových kvádrů, tvrdá břizolitová omítka šedookrové barvy. 4 osy, v 1.a 3. ose v přízemí vchody s profilovaným kamenným ostěním půlkruhově zaklenutým, v 1. ose ve vrcholu 2 vavřínové větve s číslem 88, ve 3. ose květy s festony, uprostřed ovál s vyrytou ozdobou. Okna ve špaletě čtyřtabulková, dole rovná podokenní profilovaná římsa, nad okny 1. patra segmentově prohnutá římsa s nadokenními volutami. Korunní římsa na způsob fabionu, střecha mansardová, červcený natřený pozinkovaný plech. Pravý bok - jedna okenní osa, jinak hladké. Zadní průčelí - 4 osy, břizolitová omítka, 4. osa - přístavek, dole vchod do domu, v patrech sociální zařízení, okna dvoukřídlá. Vnitřek - vlevo průjezdní chodba zaklenutá valeně, vpravo ( kde nyní obchod) jsouvpředu 2 placky, vzadu valená klenba, patro plochostropé. krov mansardový, podlomený. ( popis V. Paukrt 1987).