vila

V zahradě jednopatrový dům tvořen několika kvádrovými tělesy vzájemně se prostupujícími. Do ulice 5 os. 1. osa a 5. osa vstupy do objektu s dveřmi a prosklenou stěnou, vpravo s několika schody, oboje v ústupu. 2. osa - v přízemí a patře nárožní okna, 3. osa pásová okna, 4. osa rizalit, v něm téměř po celé výšce prosklené schodiště z tabulek v železném rámu, vnitřek je tvořen vitráží. Nad oběma vstupy balkony s kovovým zábradlím. Levý bok - prosklená stěna u vchodu, na balkon dřevěné dveře, v přízemí a patře pokračování oken z průčelí. Pravý bok - za vchodem prosklená veranda, v patře dvě úzká okna. Zadní jednopatrové průčelí člení 4 rozměrné obdélné sestavy oken, v pásech jednotlivých podlaží, nahoře na střeše terasa se subtilním kovovým zábradlím. Omítnutý rizalit vystupuje na střechu, kde je stožár se znakem stavitelství. Na ostatní fasádě převládají režné červené cihly. Plochou střechu vymezují nízké zděné atiky. Kolem domu sokl z umělého kamene. Hmota domu ze dvou pronikajících se těles - horizontální "kvádr" z režných cihel (vystupující vodorovné spárování), vertikální kvádr omítaný.